top of page
Dakwerken Olivier Van de Capelle

Hellende daken laten installeren en renoveren door Dakwerken Olivier Van de Capelle

HELLENDE DAKEN

De beste materialen voor uw dak

Voor onze dakwerken gebruiken we vooral dakpannen van Koramic. Deze kleipannen zijn heel veelzijdig en zijn geschikt voor elk hellend dak en elke architecturale stijl. Koramic-tegelpannen zijn zeer ecologisch. Veel varianten hebben diverse ecolabels ontvangen. Omdat de pannen daarbovenop heel duurzaam zijn, beschikken ze over verschillende Europese keurmerken en certificaten. Wij leggen de Koramic-dakpannen met veel zorg en garanderen u een dak dat tientallen jaren meegaat!

Plaatsen en herstellen van hellende daken in de regio Gent en Lokeren

Wij van Dakwerken Olivier Van de Capelle plaatsen hellende daken voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Wij leggen daken met klassieke dakpannen, leien en tegelpannen. We gebruiken vooral de Koramic-dakpannen, maar natuurlijk is de keuze veel groter dan enkel dat. Weet u niet zeker welke dakbedekking u het beste kiest? Wij lichten graag de mogelijkheden toe en hebben het zowel over de voordelen als de nadelen en de uitstraling. Dankzij het fotomateriaal van eerdere projecten krijgt u een goed idee van hoe het resultaat zal zijn.

Dakwerken Olivier Van de Capelle

We leggen niet alleen nieuwe hellende daken, maar voeren ook kleine herstellingen uit. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebroken dakpannen lijmen of vervangen en grijpen we in wanneer u met stormschade te maken krijgt. Hetzelfde doen we natuurlijk wanneer u leien of tegelpannen gebruikt of wanneer het gaat om schade aan uw zinkwerk of dakgoot.

U kan beroep doen op ons voor:

Dakwerken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten

Zinkwerken

Plaatsen van VELUX-ramen

Kleine herstellingen aan hellende daken

Dakrenovaties

Plaatsen van dakgoten

Schoorsteenwerken

Dakisolatie aanbrengen

Dakwerken Olivier Van de Capelle

Voor meer informatie of advies voor uw project helpen wij u graag met onze expertise. Vraag snel een gratis offerte aan en vertrouw op onze jarenlange ervaring.

bottom of page