top of page
Dakwerken Olivier Van de Capelle

Dakisolatie door Dakwerken Olivier Van de Capelle in Lokeren

DAKISOLATIE

Dakisolatie en gevelbekleding voor nieuwbouw en renovaties

Bij Dakwerken Olivier Van de Capelle helpen wij u graag om uw woning energiebesparend te maken! Een goed uitgevoerde dakisolatie zorgt bijvoorbeeld voor een besparing van maar liefst 30% op uw energiefactuur! U heeft ook minder last van geluid en lawaai van buitenaf. Het is zowel mogelijk om extern dakisolatie aan te brengen, bij de renovatie van uw dak, als intern via de zolderruimte.

Met de dakisolatiewerken door Dakwerken Olivier Van de Capelle voldoet u aan alle eisen om recht te hebben op een isolatiepremie. De uitstekende lambda-waarde verdient zich met andere woorden ook door de premie van de netbeheerder eenvoudig terug. Wij informeren u graag over de beschikbare premies en over hoe u de kostprijs verder kunt drukken.

Kwaliteitsvolle isolatiewerken met de beste materialen

Wij werken alleen met de beste isolatiematerialen die hun beloftes langdurig kunnen waarmaken. Daarom gebruiken we voornamelijk isolatiematerialen van de merken ISOVER en Recticel. Het gaat stuk voor stuk om duurzaam isolatiemateriaal van de hoogste kwaliteit.

De glaswoldekens van ISOVER bestaan voor het grootste deel uit gerecycleerd materiaal en zijn ook volledig recyclebaar. U draagt op twee manieren bij aan een beter milieu, terwijl u de besparing ook nog eens rechtstreeks in uw portemonnee voelt. Als u liever isolatiepanelen gebruikt, zijn de Recticel-panelen met een zeer grote isolatiewaarde en een dampremmende laag aan te bevelen. Natuurlijk behoren ook andere merken tot de mogelijkheden en zoals steeds lichten we het een en ander graag voor u toe.

Dakwerken Olivier Van de Capelle
Dakwerken Olivier Van de Capelle

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw (dak)isolatiewerken in de buurt van Gent en Lokeren.

bottom of page