top of page
Dakwerken Olivier Van de Capelle

Platte daken laten leggen, vervangen of herstellen door Dakwerken Olivier Van de Capelle

PLATTE DAKEN

Dakwerken van uitstekende kwaliteit

Met Dakwerken Olivier Van de Capelle rekent u op een vakman met meer dan tien jaar ervaring in het leggen van daken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Bij ons staat een goede afwerking van uw dak op de eerste plaats! Wij gebruiken graag onze expertise om u advies te geven over uw bouwproject, ook wat de selectie van het beste dakbedekkingsmateriaal betreft. Wij streven steeds naar kwaliteit en garanderen een uitstekende service, ook indien u achteraf vragen zou hebben. We zijn voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen en in de omgeving van Gent.

Wij garanderen u een zeer duurzaam dak en dit alles dankzij onze vakkennis, oog voor detail en onze producten van uitstekende kwaliteit.

Plat dak laten herstellen in Lokeren en Gent

Ook wanneer uw plat dak het moeilijk heeft om de tand des tijds blijvend te doorstaan, staan wij van Dakwerken Olivier Van de Capelle voor u klaar. Wij voeren graag kleine herstellingen uit aan daken, bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met stormschade. Regent het binnen? Dan komen we uw plat dak waterdicht maken in Gent, Merelbeke, Oostakker, Lokeren en omliggende gemeenten. Hiervoor beschikken we over een snelle depannagedienst en komen we zo snel mogelijk bij u langs om de schade te beperken.

Dakwerken Olivier Van de Capelle

EPDM-daken van de hoogste kwaliteit

Een plat dak krijgt het vaak hard te verduren, waardoor kwaliteit, waterdichtheid en hittebestendigheid essentieel zijn. Gelukkig zit u bij ons goed. Platte daken zijn onze specialiteit en we gebruiken enkel de beste materialen, waarbij we de voorkeur geven aan het EPDM-rubber van Mastersystems. Deze EPDM-dakbedekking is uitermate sterk, snel te installeren en heeft een levensduur die kan oplopen tot vijftig jaar. De ingenieuze naadverbindingen zorgen voor een uitermate stevige constructie waardoor uw plat dak geen moeite heeft met extreme weersomstandigheden en de jarenlange invloed van uv-stralen. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van de EPDM-dakbedekking en natuurlijk ook voor de kwalitatieve afwerking.

Dakwerken Olivier Van de Capelle

Contacteer

ons voor een gratis offerte!

bottom of page